Medenjak Home
Home      Linkovi      Newsletter      Kontakt     
Kuhajmo zajedno u Medenjaku
 
 
 
 
Aktualno      Ideja      Prostor      RADIONICE      Asortiman      Galerija      Blog      Dobro je znati     O udruzi     
 
 
HEKLECI by Gordana Ivaniš - Gogi

Torbe, šešire, pareo, šaleve i sve ostale sitne male stvari možete naučiti na kreativnim radionicama naše heklerice Gogice

''Znanstvenici su priznali fantastičan učinak pletenja na ljudski mozak. Kažu:" To je joga za vaš mozak!" Samim time vrlo učinkovita antistres metoda. Razvija i finu motoriku prstiju te koordinirani rad lijeve i desne ruke, što je posebno korisno za djecu. Vrlo je izazovno u današnje vrijeme touchscreena razviti vještinu namatanja vune na kažiprst, laganog otpuštanja niti te koordinaciju svih tih pokreta s vrlo živahnim gotovo plesnim pokretima heknadla u drugoj ruci. Hm.. izazovno, ali i jaaako zabavno. 

Neurolozi kažu da je svijest tada u stabilnom stanju ravnoteže :)  pa tko to nebi danas poželio ! A k tome još su pridodali rezultate studija: relaksacija, samorealizacija, stanje sreće, otklanjanje stresa, povećanje koncentracije i pažnje, rast samopouzdanja, povećanje memorije, rad mozga se ubrzva.... jednom rječju: Jednostavan način da se razvije strpljenje i ustrajnost. Ništa vas neće izbaciti iz ravnoteže!
























Gingerman  
  Impressum     Linkovi     Kontakt     Copyrights by Medenjak 2013. All rights reserved.